VACATURE leidinggevend talent voor de lokale overheid

Vacature leidinggevend talent voor de lokale overheid met een expertise grondgebiedszaken

Weet je mensen te motiveren en activeren? Ben je een goede strateeg en zorg je voor efficiëntie, effectiviteit en kwaliteit binnen een organisatie? Heb je ervaring als afdelingshoofd binnen de overheid en ben je op zoek naar een leuke uitdaging?

Dan is MONDEA de plek waar je thuishoort! Je komt er terecht in een dynamisch bedrijf waar een 30-tal Mondeanen dag in, dag uit met veel goesting weer klaarstaan om hun schouder-aan-schouder aanpak in de praktijk om te zetten. MONDEA werkt voor lokale besturen, provinciebesturen, de Vlaamse Overheid en non-profitorganisaties. Als lid van de IDEA Group bouwen we aan sterke organisaties door vooruitstrevende en praktische oplossingen te bieden aan onze klanten op vlak van organisatie, strategie en veranderingsmanagement.

Zin in gekregen? Stuur je CV naar info@mon-dea.be zodat we verder kunnen kennismaken! Heb je nog een vraag, contacteer Geert Drooghmans (manager sterke technische organisaties) op 0479 77 02 88 of via geert.drooghmans@mon-dea.be