Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak
+32 486 798 113

Mondeaan in de kijker

Joos Gysen

Joos is licentiaat bestuurskunde met aanvullende studies aan de KU Leuven en de Vlerick Leuven Gent Management School. Vanuit zijn studies, specialiseerde Joos zich in beleid(sevaluatie). Deze kritische inzichten zette hij vervolgens in als overheidsmanager en daarna als adviseur voor publieke organisaties. 

Alvorens eerst MONDEL en daarna MONDEA op te richten was hij opleidingsdirecteur bij de Provincie Vlaams-Brabant en deed hij ervaring op als wetenschappelijk onderzoeker. De voorbije jaren groeide Joos uit tot een gerespecteerd implementator en begeleider. Hij ondersteunde organisaties en overheden zoals agentschappen, gemeenten, OCMW, IVA, AGB, … zowel tijdens de fase van visie- en strategievorming als en vooral bij de vertaling naar de werkvloer. Hij deed dit zowel in de rol van adviseur, trainer, procesbegeleider, expert, initiator, project- en transitiebeheerder of interimmanager. Joos doceert BBC (planmatig beleid en strategisch management) aan de Limburg School of Excellence.

Joos is bestuurder bij MONDEA. Hij staat in voor de dagelijkse leiding. Daarnaast vertegenwoordigt hij MONDEA in de IDEA group en bij de dochterbedrijven Servantes en Baristaz. Binnen Baristaz neemt hij ook het mandaat van bestuurder op. 

Organisatie-ontwikkelingsprojecten blijven Joos boeien. Naast trekken aan de ontwikkeling van MONDEA is Joos een sparringspartner voor de Mondeanen in strategische projecten. Ook als projectleider neemt hij nog regelmatig een rol op. 

Delen is vermenigvuldigen

Enkele projecten

Benieuwd naar de projecten van Joos Gysen?
Neem eens een kijkje in het onderstaande projectenoverzicht.
JaarPlaatsProject
2023MechelenMechelen 3.0
JaarPlaatsProject
2023MechelenMechelen 3.0

Ondersteuning in de praktijk

Actief binnen volgende thema's

HR-consultant met kennis rond data

Ben jij een HR expert die toe is aan een nieuwe uitdaging? Als senior Mondeaan ga je aan de slag op HR-projecten bij onze klanten. Onze klanten? Dat zijn lokale besturen, andere overheidsorganisaties of andere social-profit organisaties. Kortom: het publieke speelveld. De HR-projecten gaan zeer breed. Zowel hard als soft-HR

Lees het volledige artikel »