Begeleiding dienst grondgebiedszaken

Projectomschrijving

In Meise ging Werner aan de slag als projectmanager. Vooral wegen- en rioleringsprojecten kwamen aan bod maar ook de renovaties van bestaande gebouwen. Vervolgens viel de coördinator Grondgebiedszaken uit waarna Werner gevraagd werd om deze functie waarnemend op te nemen. Dit gaf Werner de mogelijkheid om de cluster grondgebiedszaken grondig te analyseren en te hervormen.

Testimonial

Werner Panis startte bij de gemeente Meise als projectingenieur (4 dagen per week) en vervolgens als waarnemend coördinator grondgebiedszaken (1 dag per week). De cluster grondgebiedszaken werd onder de deskundige leiding van Werner grondig hervormd.

Caroline De Ridder: “Werner is op alle gebieden en op elk moment even professioneel. Hij is gemotiveerd en neemt verantwoordelijkheid. Zo voegt hij met kennis van zijn vakgebied, zijn expertise in het coachen van mensen en zijn enthousiasme een doorslaggevende dimensie toe aan deze hervorming. Werner is besluitvaardig en kan nieuwe praktijken ook implementeren in de organisatie. Ook in de omgang is Werner een zeer rustig persoon en weet hij mensen goed te motiveren. Dankzij de samenwerking met Mondea kunnen we beroep doen op hun netwerk, wat ons als organisatie op vele vlakken vooruithelpt.”

Caroline De Ridder - Algemeen directeur