Ann Van Herreweghe

Team sterke technische organisaties

Ann Van Herreweghe is een gecertificeerde project manager (PMP en PRINCE2 practioner), met jarenlange ervaring in het begeleiden en uitvoeren van bouw- en IT-projecten en het begeleiden van teams tijdens veranderingstrajecten (faciliteren van brainstorms, workshops, training en coaching).

 

Ze heeft ervaring met gebouwbeheer (project management IT en processen voor gebouwbeheer voor het kantorennetwerk van BNPParibas Fortis) en kent ook de aannemerswereld van binnenuit (zaakvoerder bouwbedrijf). Daarnaast is ze ook vertrouwd met het werken voor en met overheden (leiden van een netwerk voor innovatieve bedrijven voor het Instituut van Wetenschap en Technologie, projecten cultuur en jeugdwerk voor de Vlaamse Gemeenschapscommissie van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest).

 

Ann Van Herreweghe is sterk in het maken van grondige analyses van processen, situaties, risico’s en problemen en het snel verwerken van grote hoeveelheden complexe informatie. Ze is een innovatief, strategisch, creatief en oplossend denker en haalt veel energie uit het organiseren, structureren en coördineren van projecten.

 

Ann is een inspirerend en coachend leider, die grote waarde hecht aan een heldere communicatie met alle betrokkenen, op elk niveau, in elke afdeling. Ze heeft talent voor empatisch luisteren, overtuigend spreken en onderhandelen tot een akkoord waar alle partijen zich in kunnen vinden. Ze heeft een hart voor de ondersteuning en groei van mensen.

 

Binnen Mondea neemt Aan de rol van senior expert op.