Ariane Coryn

Team groeiende organisaties

Ariane is senior expert bij MONDEA. Ze is een licentiaat psychologische en pedagogische wetenschappen richting bedrijfspsychologie en heeft een ruime ervaring in HR consultancy binnen de domeinen werving en selectie, talent- & performance management en loopbaanbegeleiding. Daarnaast heeft ze ervaring in het leidinggeven en coachen van medewerkers maar deinst er niet voor terug om samen met de medewerkers operationeel mee te draaien.

Alvorens bij Mondea aan de slag te gaan, was Ariane actief bij SD Worx. Eerst HR Consultant ter ondersteuning van de HR Director bij de fusie van VIO Interim en Flexpoint Group, met belangrijkste opdrachten uitwerken van een rekruterings- en selectieproces, proces interne mobiliteit, opmaken van functiebeschrijvingen en inschalen in de HAY-classificatie en opmaken van een bonusplan, om nadien verantwoordelijk te worden van de unit Public en Redirect People. Later werd Ariane als Operationeel Directeur verantwoordelijk voor het bepalen en realiseren van de commerciële en operationele doelstellingen van SD Worx Career Solutions. Ze gaf daarbij leiding aan zes teams (staffing office, outsourcing,  RPO & MSP, sourcing,  talent & career solutions  en mid- & back office). Daarvoor werkte Ariane meer dan 20 jaar bij USG People en dit in verschillende rollen (HR-expert,  business development, projectmanagement en leidinggevende).

Ariane houdt ervan een langdurig partnership uit te bouwen, maatgericht en evidence based te werken zonder het wettelijk kader en de geldende reglementering uit het oog te verliezen. Haar aanpak kenmerkt zich door focus op kwaliteit en laagdrempeligheid naar medewerkers en (interne & externe) klanten.

Ze heeft een sterke intrinsieke affiniteit met de sector van maatschappelijke dienstverlening en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze was jarenlang secretaris in de ouderraad op de basisschool van haar kinderen, werkte als vrijwilliger bij Special Olympics. Ten slotte leverde ze als werkveldspecialist niet alleen input aan Howest bij het vormgeven van de opleiding HR officer maar nam ook deel aan de verdediging ervan. Ze evalueerde jarenlang   bachelorproeven toegepaste psychologie voor de hogeschool Vives Kortrijk.