Bart Smeets

Team sterke technische organisaties

Bart Smeets vertoefde de laatste 14 jaren in de energiewereld.  Als ondernemer begon hij een klein bedrijf dat zich specialiseerde in het inkopen van energiecontracten voor kleine en groten bedrijven, dit zowel in Nederland als in België. Al snel groeide dit bedrijf uit naar een solide onderneming met op zijn hoogtepunt meer dan 120 werknemers. Naast de energiecontracten kwam er een 2de bedrijf bij waar hij als een van de eerste in Nederland begon met energiescans voor bedrijven in combinatie met energie besparende investeringsplanningen. In 2016 werden beide bedrijven verkocht, waarna Bart aan de slag ging als (zelfstandig) consultant.

Als consultant ging hij aan de slag in verschillende sectoren (energie – retail – financieel – verzekeringen) waarbij het opzetten van structuren en het aanpakken van concrete situaties  de kern werd van zijn taak. Hierbij zette hij van nul af aan een  werkbare en succesvolle structuur neer waarna interne mensen konden overnemen.

Het meeste plezier beleeft hij aan opdrachten waarbij zowel het inhoudelijke/procesmatige als het intermenselijke aan bod komen.