Heidi Spiessens

Team groeiende organisaties

Heidi Spiessens heeft ruim 20 jaar ervaring als communicatieprofessional. Sinds 2021 werkt ze ook freelance als senior expert communicatie voor MONDEA.

In 1999 studeerde ze af als bachelor in communicatiemanagement en startte ze haar carrière bij lokaal bestuur Edegem. Na enkele jaren als communicatiedeskundige werd ze diensthoofd communicatie en later als teamleider verantwoordelijk voor de teams communicatie, secretariaat, onthaal en contactcenter.

Als gebeten communicatieverantwoordelijke zette ze mee haar schouders onder participatieprojecten, ontwikkelde ze meerdere nieuwe websites, implementeerde ze met haar team een nieuwe corporate branding en subbrands, toonde ze zich creatief met tal van campagnes en zette ze strategische communicatieplannen op bij projecten en veranderingstrajecten.

Dienstverlening multikanaal, klantgericht en toegankelijk organiseren staat hoog op haar agenda. In Edegem stond ze mee aan de wieg van het dienstverleningsconcept met front- en backoffice en ontwikkelde interne tools voor kennisdeling.

Door haar oprecht enthousiasme, haar passie voor het vak en haar interesse in andere mensen houdt ze iedereen betrokken en houdt ze de vaart in je project. Ze is op haar best wanneer ze tegelijk resultaatgericht én mensgericht moet werken.