Ivan Cuyt

Team sterke technische organisaties

Ivan Cuyt is senior expert bij Mondea en is zowel als interim-manager als projectmanager inzetbaar. Hij genoot een opleiding als architect en vulde die onder andere aan met een opleiding master class publiek en social-profit management aan de Antwerp Management School en een opleiding postgraduaat in de vastgoedkunde aan de KU Leuven.

Ivan heeft ruime ervaring als leidinggevende en als programma- en projectmanager in verschillende lokale besturen en huisvestingsmaatschappijen.  Zijn vakkennis deed hij op als diensthoofd werken bij het gemeentebestuur van Bornem en als technisch directeur / senior projectmanager patrimonium bij Woonpunt Mechelen. Die kennis paste hij op projectbasis toe bij lokale overheden en huisvestingsmaatschappij.

Ivan begeleidde projecten voor de gemeente Rumst en was interim-afdelingshoofd van de technische dienst van gemeente Middelkerke en de dienst grondgebiedszaken van gemeente Knesselare.

In die rollen deed hij intensieve ervaring op als organisator en leidinggevende van zowel de administratieve als de uitvoerende diensten. Ivan heeft een brede expertise in wegenbouw, woningbouw, groenvoorzieningen, facilitair beheer en overheidsopdrachten.