Jan Thijs

Team sterke technische organisaties

Jan Thijs is een ervaren manager met veel operationele expertise. Hij deed ervaring op bij grote en kleine (voornamelijk bouw)bedrijven.  Na zijn studies burgerlijk bouwkundig ingenieur en burgerlijk ingenieur industrieel beleid behaalde hij een master in real estate . Vanuit zijn studies werkte Jan zich in in zijn twee passies: vastgoed en aannemerij.

Jan startte in technisch-operationele functies om al snel door te groeien naar leidinggevende rollen. Hierin besteedde hij veel aandacht  aan strategie en leiderschap als hefbomen tot een gezonde bedrijfsvoering.

Jan wordt enthousiast van bouwen en dan vooral In de betekenis van organisaties uitbouwen en structureren. Zijn technische achtergrond combineert hij met zijn reflex om met mensen te connecteren en samen te groeien.

Hij is een zeer ervaren en bekwame projectleider. Al snel was Jan de persoon die de moeilijke dossiers voor zijn rekening nam, zowel op technisch als op organisatorisch vlak. Voor Jan betekent “bouwen” iets achterlaten dat voortbestaat, in de twee betekenissen: gebouwen bouwen, die een behoefte vervullen en organisaties bouwen, die samen-werken naar een resultaat.

Bij Mondea neemt Jan de rol op van interim-manager.