Joana Pietrzak

Joana heeft een masterdiploma arbeids- en organisatiepsychologie op zak en wil haar kennis van en ervaring in het brede HR domein uitbreiden en verdiepen.

Ze heeft tijdens haar studies haar steentje aan de maatschappij bijgedragen door zich in te zetten als contact tracer tijdens de COVID pandemie. Hierdoor leerde ze omgaan met diverse soorten klanten en versterkte ze haar communicatieve vaardigheden.

Ze liep stage bij Premed als preventieadviseur psychosociale aspecten, waar ze vervolgens ook aan de slag ging als student én als tijdelijke medewerker. Tijdens haar stage stond ze in voor het verwerken van risicoanalyses, het voeren van intakegesprekken met werknemers en advisering. Haar stageproject behandelde specifiek de opmaak van een leidraad m.b.t. agressiebeleid. Tijdens haar studentenjob lag de focus bijkomend op het geven van opleidingen aan vertrouwenspersonen om vervolgens tijdens de tijdelijke functie volledig zelfstandig de risicoanalyses uit te voeren en het klantencontact te beheren.
Joana heeft door deze ervaringen haar administratieve vaardigheden en haar organisatievermogen verder ontwikkeld.

Ze omschrijft zichzelf als een enthousiaste kritische denker die oog heeft voor detail. Ze heeft vooral heel veel zin om de volgende stappen in het brede HR domein te zetten.