Joris Gallens

Team groeiende organisaties

Joris Gallens bouwde zijn netwerk binnen de lokale besturen uit vanuit Hoplr. Hij ging er in 2017 aan de slag. Hij stond er mee aan de basis van een sterk uitgebouwde operationele werking ter ondersteuning van meer dan 2.500 Hoplr buurten en 650.000 gebruikers in België en Nederland.

Naast een buurtnetwerk biedt Hoplr uitgebreide tooling aan in 3 pijlers: communicatie, participatie en buurtzorg. Het is in die hoedanigheid dat Joris in contact komt met tal van communicatiediensten, participatie ambtenaren én OCMW’s en dienstencentra. Joris begeleidde 5 jaar lang deze besturen van A tot Z vanaf de implementatie tot het incorporeren van de tooling in het DNA van de organisaties. Hoplr is intussen bij veel besturen niet meer weg te denken, de laagdrempeligheid en kwaliteit van de service hebben daar een belangrijke rol in gespeeld.

Joris voelt zich bij lokale besturen als een vis in het water en brengt een flinke dosis enthousiasme met zich mee. Dat enthousiasme wil hij bij Mondea kanaliseren om besturen nog meer en beter te gaan ondersteunen in hun werking.