Karolien Dezeure

Team groeiende organisaties

Karolien Dezeure is manager groeiende organisaties binnen Mondea. Vanuit die rol staat ze in voor de kwaliteitsopvolging van de projecten en ondersteunt ze de projectconsultants van het team. Karolien is doctor in de sociale wetenschappen en houdt er van evidence based te werken, zonder evenwel de medewerkers uit het oog te verliezen.

Alvorens bij Mondea aan de slag te gaan, was Karolien actief in het lokaal bestuur Aalst (1800 medewerkers). Eerst als coƶrdinator stedelijk beleid (2011-2014) waar ze verantwoordelijk was voor organisatiebrede trajecten zoals de opmaak van het memorandum, coƶrdinatie van de stedenfondsmiddelen, en het meerjarenplan. Daarna als directeur ondersteunende diensten (2014-2019).

Alvorens werkzaam te zijn in Aalst deed Karolien ervaring op als wetenschappelijk onderzoeker achtereenvolgens aan de KULeuven en aan de UGent met betrekking tot het topic ā€˜lokale participatieā€™. Tijdens deze periode begeleidde Karolien diverse participatieve trajecten zowel in sociale organisaties als in steden. Betrokkenheid creĆ«ren en samenwerken zijn bij Karolien dan ook geen loze begrippen.