Katrin Janssen

Team groeiende organisaties

Katrin Janssen heeft met haar diploma lerarenopleiding, een master in de politieke wetenschappen en een aanvullende opleiding communicatievaardigheden en leidinggeven een boeiende studieloopbaan. Daarnaast is ze DISC-gecertificeerd en gaat ze aan de slag met de resultaten van haar DISC-analyses, zowel individueel als op teamniveau . Een aanpak op maat gecombineerd met een sterk mensgerichte en positieve focus, maakt haar een ideale partner om ‘opteamaal’ te werken.

Katrin werkte onder andere als afdelingshoofd ondersteunende dienstverlening bij gemeente en OCMW Zoersel. In 2007 startte ze er als verantwoordelijke kwaliteitszorg. Daar was ze verantwoordelijk voor de dienst communicatie en onthaal. Vanaf 2011 werd ze verantwoordelijke voor de dienst communicatie, grafische vormgeving en ICT. In 2015 werd ze ook verantwoordelijk voor de dienst personeel en het secretariaat. Als kwaliteitscoach werkte ze in 2018 aan participatie, organisatiebeheersing en beleidsondersteuning. Naast haar ervaring in de publieke sector, startte Katrin ‘‘Feestvarken vzw’ op, een project waarbij ze zich, samen met andere enthousiastelingen, inzet in het bezorgen van verjaardagspakketten aan kinderen in armoede.

Dankzij haar ervaring als afdelingshoofd van de ondersteunende dienstverlening en als lid van het managementteam in een lokaal bestuur kent Katrin als geen ander de noden en processen die zich afspelen binnen gemeentebesturen en OCMW’s. In de vele projecten rond de inkanteling van OCMW’s in gemeentebesturen, zal Katrin haar expertise volop kunnen benutten.