Lorenz Compagnie

Lorenz heeft een brede operationele expertise in het leiden van uitvoerende teams en projectopvolging van zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Verder begeleidt hij zelfbouwers met raad en daad.

Lorenz startte zijn loopbaan bij Ecowater Systems als administratief bediende. Hier heeft hij zich kunnen bewijzen en kreeg zo de kans om door te groeien naar een functie als planner om vervolgens als verantwoordelijke industriƫle plaatsers en montage te starten. Hier was hij verantwoordelijk voor een 10-tal mensen (monteurs, plaatsers en 1 administratief medewerker).

Na iets minder dan 7 jaar besloot Lorenz nieuwe horizonten te gaan ontdekken. Hij kreeg de kans om bij Peeters OIW te binnen als planner, hier was hij samen met 3 andere planners verantwoordelijk voor het juist inzetten van de 800 medewerkers en meer dan 300 voertuigen.

Vanuit zijn ervaring heeft Lorenz bij DE ARK (huisvestingsmaatschappij) de functie van Technisch Coƶrdinator meldingen en herstellingen opgenomen. Ā Naast zijn takenpakket als leidinggevende van 10 teamleden (7 werkmannen, 1 conciĆ«rge, 2 administratief medewerkers) heeft hij een aantal projecten opgevolgd voor oa de verbetering van de werking van de telefoonpool, erp-pakket, werking en organisatie van het team , ā€¦

Lorenz heeft kennis van wetgeving overheidsopdrachten en heeft ervaring met 3P.

Lorenz was interim-coƶrdinator van technische uitvoeringsdienst van de gemeente Buggenhout, waar hij naast de dagelijkse leiding vooral structuur bracht in de werking van het team en momenteel is Lorenz aan de slag in Halen voor de opvolging en voorbereiding van patriomiumprojecten.