Werner Panis

Team sterke technische organisaties

Werner Panis is master in de industriële wetenschappen (industrieel ingenieur electromechanica) met als optie procestechnieken.

Bij Framatome Connectors International en DME Europe deed hij als kaderlid van deze multinationals ervaring op in projectmanagement. Hij was er projectmanager van internationale projecten en stuurde er er als engineering manager de engineering teams aan. Aansluitend werkte hij acht jaar als ingenieur bij gemeente Laakdal. Hij bouwde de technische dienst van de gemeente uit tot een moderne openbare dienst. Als diensthoofd openbare werken deed hij diepgaande ervaring op in personeelsbeleid en verwierf hij een ruime kennis van overheidsmanagement. Werner bezit een brede expertise in wegenbouw, woningbouw, groenvoorzieningen en facilitair beheer. Overheden deden regelmatig beroep op zijn deskundigheid. Tal van gemeenten bekeken de werkwijze van de technische dienst van Laakdal van nabij tijdens een plaatsbezoek. Daarnaast is Werner een vaak gevraagd organisator of jurylid bij aanwervings- of bevorderingsprocedures.

Na zijn loopbaan in Laakdal werkte Werner drie jaar bij studiebureau Antea Group als accountmanager en projectmanager infrastructuur waar hij wegenbouwprojecten voor overheden realiseerde van ontwerp tot en met uitvoering. Daarnaast was Werner lead Delivery, verantwoordelijk voor de processen, capaciteitsplanning en financiële opvolging van de projecten.

Recent werd Werner deeltijds gedetacheerd naar de gemeente Meise en de stad Halen als interim-manager van de dienst Grondgebiedszaken. Hij zorgt er voor de organisatie en leiding van de diensten Leefmilieu, Mobiliteit, Ruimtelijke Ordening en de Technische dienst.

Bij Mondea neemt Werner zowel de rol van interim-manager als projectmanager waar.