Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak

MONDEA opleidingen

Management & omgeving: handvaten om de organisatie, middelen en processen van de omgevingsdienst optimaliseren

In deze opleiding verkennen we samen de uitdagingen van het managen van een lokale omgevingsdienst en reiken we handvaten aan om de organisatie, middelen en processen te optimaliseren. We kijken door een managementbril naar een omgevingsdienst om samen oplossingen te zoeken die voor alle betrokken actoren een uitkomst bieden.
Tijdens deze opleiding proberen we los te komen van de dagdagelijkse issues om mentale ruimte vrij te maken om op lange termijn te denken en te organiseren.

Wanneer

18/02/2025, 09:30

Locatie: Brussel
Sector: Omgevingsrecht

Over de docent

Werner Van Hoof

Dhr. Werner Van Hoof is stedenbouwkundige en ruimtelijk planner van opleiding. Hij heeft 6 jaar ervaring opgedaan aan de gemeente Zemst als stedenbouwkundige / planoloog en leerde daar de werking van de lokale overheid van binnen uit kennen. Sinds 2006 is hij werkzaam bij

IGEMO, een streekontwikkelingsintercommunale actief in de regio Mechelen. Als teamcoördinator Gebiedsontwikkeling is hij o.a. verantwoordelijk voor de ondersteuning van lokale besturen op vlak van ruimtelijke ordening en stedenbouw. In deze hoedanigheid volgt hij de beleidsmatige evoluties nauw op en verdedigt de belangen van de lokale besturen.

Sinds 2021 werkt Werner Van Hoof voor Mondea.

Bekijk onze andere opleidingen

Vragen over deze opleiding?

Stel ze via onderstaand formulier