Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak

MONDEA opleidingen

Masterclass omgeving: streven naar omgevingskwaliteit en gerichte ontwikkeling via het vergunningenbeleid

In deze opleiding gaan we terug naar de essentie van het ruimtelijk beleid en onderzoeken we de mogelijkheden om dit in de praktijk om te zetten. We bekijken mogelijke instrumenten die u in uw gemeente kunt gebruiken en hoe u hiermee zelf aan de slag kunt gaan!

Wanneer

03/02/2025

Prijs
€ 210
Sector: Omgevingsrecht

Over de docent

Werner Van Hoof

Dhr. Werner Van Hoof is stedenbouwkundige, ruimtelijk planner en landschapsarchitect van opleiding. Hij heeft 6 jaar ervaring opgedaan aan de gemeente Zemst als stedenbouwkundige / planoloog en leerde daar de werking van de lokale overheid van binnen uit kennen.

Werner heeft 14 jaar gewerkt bij de streeksontwikkelingsintercommunale IGEMO, actief in de regio Mechelen. Als teamcoördinator omgeving en erfgoed was hij o.a. verantwoordelijk voor de ondersteuning van lokale besturen op vlak van ruimtelijke ordening en stedenbouw. In deze hoedanigheid volgde hij de beleidsmatige evoluties nauw op en verdedigt de belangen van de lokale besturen. Hij was ook oprichter en coördinator van het Huis voor Omgevingskwaliteit dat o.a. een kwaliteitskamer voor lokale besturen aanbiedt, inspiratiesessies en opleidingen organiseert en (op termijn) open oproepen faciliteert.

Bekijk onze andere opleidingen

Vragen over deze opleiding?

Stel ze via onderstaand formulier