Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak

Efficiënte HR-processen zijn essentieel voor een soepel draaiende organisatie. Enerzijds maakt het een cruciaal deel uit van de werking van de dienst HR, anderzijds is elke (potentiële of nieuwe) medewerker een klant van de dienst HR. Naast efficiënte zijn dus ook klantgerichte processen cruciaal.  

Onze aanpak

We ondersteunen jouw organisatie bij het analyseren, actualiseren, optimaliseren en implementeren van de HR-processen. Daarbij houden we rekening met zowel de uitvoerder als de ontvanger. We volgen de interne procesmethodiek of werken volgens een onderling afgesproken methodiek.  

In deze projecten besteden we de nodige aandacht aan het veranderingstraject (en de mogelijks bijhorende weerstand) die de medewerkers en de dienst doormaken. We zorgen er daarom voor dat de medewerkers van bij de start betrokken worden en doorheen het traject betrokken blijven. 

Voordelen 

  • Efficiëntie: Verbeterde HR-processen besparen tijd en middelen. 
  • Betrouwbaarheid: Consistente en foutloze HR-processen. 
  • Medewerkerstevredenheid: Efficiënte HR-processen dragen bij aan een betere medewerkerservaring. 


Jouw contactpersoon voor HR procesoptimalisatie

Sara Temmerman is team lead HR bij MONDEA. Sara is gebeten door HR en bouwde een brede HR-ervaring op binnen de Vlaamse Overheid en bij lokaal bestuur Aalst. Sinds haar komst bij MONDEA heeft Sara reeds verschillende HR-teams in de publieke sector ondersteund. Sara is jouw aanspreekpunt voor HR-vragen.

Telefoon: +32 478 36 40 29
E-mail: sara.temmerman@mondea.be