Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak

MONDEA zet sterk in op kennisdeling

Onze experten in het veld delen graag hun kennis.

Ontdek onze opleidingen
Thema Beleid - Joos Gysen werkt uit op whiteboard
Meer info >>
20220624 Mondea064
Meer info >>
Thema Beleid - Joos Gysen werkt uit op whiteboard
Meer info >>
IMG_1217-2
Meer info >>
MONDEA ondersteunt: Organisatieontwikkeling (Matthias Vandamme)
Meer info >>
Opleiding Omgevingsrecht (ESCALA)
Meer info >>
Omgevingsdienst - architecten
Meer info >>
Opleiding Omgevingsrecht (ESCALA)
Meer info >>
Communicatie en participatie
Meer info >>
Het team van MONDEA in vol overleg in het kantoor te Mechelen
Meer info >>

Voor een organisatie is het belangrijk dat de medewerkers ook actief aan de slag zijn. Afwezigheden brengen kosten met zich mee op verschillende niveaus. Naast de loonkost en het productieverlies is er ook de stijging van de werkdruk bij collega’s die het werk overnemen. In deze module gaan we op zoek naar hoe lokale besturen een strategisch aanwezigheidsbeleid kunnen uitwerken. In eerste instantie ligt de focus op het uitwerken van een beleid rond ziekte en re-integratie. Maar ook de thema’s verlof en hybride werken worden meegenomen in een breder verhaal.

De opleiding "Communicatiehandvaten voor Niet-Communicatiemedewerkers" richt zich op essentiële vaardigheden zoals stakeholdermanagement, gerichte communicatie naar diverse doelgroepen en het ontwikkelen van klantgericht schrijven. Deelnemers verwerven praktische tools om effectiever te communiceren in de context van een lokaal bestuur.

De opleiding 'Hybride Werken voor Leidinggevenden' verkent activity-based teamwork en richt zich op effectieve samenwerking in hybride werkomgevingen. Leidinggevenden verwerven inzicht en vaardigheden om teams succesvol te leiden, waarbij de nadruk ligt op efficiënte samenwerking binnen een hybride werkmodel. In deze opleidingen combineren we theoretische inzichten met toepassing op de eigen organisatie.

Heb je vragen of graag een opleiding in-house?