Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak

MONDEA is onderdeel van de MONDEA & IDEA group

Samen met onze klanten ontwikkelen we innovatieve strategieën en concepten en brengen we deze in de praktijk

Ontdek hoe we dit dagelijks samen met onze partners doen
MONDEA groep

De MONDEA Group bestaat uit drie betrouwbare partijen: MONDEA, Servantes en Baristaz die elkaar aanvullen.

MONDEA wil dé gamechanger zijn voor mensen én organisaties in de publieke en non-profitsector. We willen de prestaties verbeteren en daarbij een zichtbaar verschil creëren met blijvende impact. We doen dit met onze schouder-aan-schouder-aanpak, gedrevenheid, uitgebreide praktijkervaring en expertise.

Servantes stelt onmiddellijk inzetbare medewerkers ter beschikking voor diensten met een tijdelijk capaciteitstekort, zowel op het niveau van de operationele medewerker als van de expert en het diensthoofd

Baristaz staat voor: ‘sterke bestuurders maken sterke verenigingen’. Ze ondersteunen bestuurders van verenigingen om hun visie op een zo goed mogelijke manier uit te rollen. Met sterke bestuurders wordt je verhaal als vereniging alleen maar sterker.

Strategisch advies
Organisatie-advies
Veranderingsmanagement
Interimmanagement
Mentoring
Bemiddeling
Inhouse training

Burgerzaken
Mobiliteit
Omgeving
Ruimte
Dienstverlening

Keynote
Webinar
Dagopleiding
Moderatie
Trajectbegeleiding

Vier sterke partners, samen voor nog sterkere organisaties. Mondea maakt deel uit van de IDEA groep. Samen met IDEA Consult, The Argonauts en Value Partners bieden we je organisatie een volledig dienstenpakket aan.

IDEA Consult heeft een unieke signatuur als evidence-based onderzoeksinstelling, met interne experten in verschillende disciplines. De combinatie van die expertise leidt tot een meerwaarde voor de klant en draagt bij aan een nieuwe economie, modern bestuur en dynamische plaatsen.

Value Partners is de vastgoedspeler van de groep en ontwikkelt toekomstbestendige leefomgevingen, van de allereerste stadia tot de implementatie. Ze focussen op binnenstedelijke leefomgevingen en zijn gespecialiseerd in retail.

The Argonauts ontwerpen innovatieve oplossingen vanuit een sterke betrokkenheid van de gebruiker. Op basis van service design en co-creatie capteren zij energie en inzichten van onderuit en verzekeren ze zich van een sterk draagvlak in acties en beleid.

Samenlevingen en organisaties veranderen snel. IDEA Group ontwikkelt innovatieve strategieën en concepten en brengt ze samen met de klant in praktijk.