Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak

Subsidiemanager to the rescue

Logo Subsidiemanager

Onze Mondeanen zien op het terrein vaak organisaties die de weg kwijt zijn in het subsidielandschap. We zijn dan ook zeer blij dat IDEA Consult en Vanden Broele – Uitgeverij | Editions | Publishers de handen in elkaar sloegen en www.subsidiemanager.be lanceerden. Deze tool stelt organisaties in staat om bestaande subsidies efficiënt op te volgen, maar ook om nieuwe relevante subsidies op te sporen.

Risico’s uit de leidraad organisatiebeheersing

Het mislopen van subsidies is één van de risico’s uit de leidraad organisatiebeheersing voor lokale besturen, evenals de gebrekkige opvolging en controle ervan. De nieuwe subsidiemanager biedt een oplossing voor elk van deze knelpunten:

  • Een actueel overzicht van de subsidies op alle niveau’s: Europees, federaal, Vlaams, provinciaal, bovengemeentelijk en privaat. De essentie samengevat in leesbare fiches en een handig doorzoekbare database.
  • Opvolging, samen met collega’s, van de volledige looptijd van de subsidiedossiers, met tussentijdse stappen en ‘waarschuwingen’ als deadlines er aan komen.
  • Beter inzicht in de volledige subsidieportefeuille en -historiek van het bestuur via een overzichtelijke rapportagemodule.

Vragen van jouw bestuur

De subsidiemanager beantwoordt via haar helpdesk vragen van jouw bestuur en er zijn geregeld webinars en whitepapers om uw subsidiebeleid naar een hoger niveau te tillen. Je spaart met andere woorden een subsidie-expert uit.
Vraag vandaag nog een vrijblijvende demo van subsidiemanager via info@subsidiemanager.be.

Lees meer op de website van de subsidiemanager.

Deze nieuwsberichten vind je wellicht ook interessant