Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak

HR-data en dashboards geven de inzichten die nodig zijn om geïnformeerde beslissingen te nemen. Wij helpen bij het verzamelen, analyseren en visualiseren van de HR-gegevens van jouw organisatie, zodat de HR-strategie kan geoptimaliseerd worden.  

Onze aanpak

We bepalen eerst samen de scope van het HR-dashboard. Dan stellen we een gebruikersanalyse op en bepalen we samen de indicatoren (wie wil/kan/mag welke informatie raadplegen). Vervolgens maken we werken van een ontwerp dat we aftoetsen bij de gebruikers om tenslotte het HR-dashboard te implementeren.  

Een belangrijke voorwaarde om goede dashboards op te zetten is enerzijds gedragen KPI’s en anderzijds correcte data. We bepalen samen de KPI’s en zetten op basis daarvan een op maat gemaakt dashboard op.  

We zorgen ervoor dat de HR dienst zelf met de dashboards aan de slag kan via opleiding, handleidingen, leeswijzers…  Zo heeft de organisatie steeds een actueel én visueel overzicht van bv. de bezetting, personeelskost, verzuim… 

Voordelen 

  • Inzichten: Betere besluitvorming op basis van nauwkeurige en actuele gegevens. 
  • Efficiëntie: Snel toegang tot belangrijke HR-statistieken en trends. 
  • Strategische planning: Ondersteun de HR-strategie met datagestuurde inzichten. 


Jouw contactpersoon voor HR data & dashboards

Sara Temmerman is team lead HR bij MONDEA. Sara is gebeten door HR en bouwde een brede HR-ervaring op binnen de Vlaamse Overheid en bij lokaal bestuur Aalst. Sinds haar komst bij MONDEA heeft Sara reeds verschillende HR-teams in de publieke sector ondersteund. Sara is jouw aanspreekpunt voor HR-vragen.

Telefoon: +32 478 36 40 29
E-mail: sara.temmerman@mondea.be