Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak

Analyses van technische diensten zijn verhelderend

Analyse van Technische Diensten door MONDEA

Mondea is in diverse steden en gemeenten aan de slag met een analyse van de technische diensten.

Werner Panis licht toe: “We starten altijd met een grondige analyse van de huidige toestand van de technische dienst. Dit doen we door middel van interviews en workshops. We maken deze zo interactief mogelijk  en organiseren ze op de werkplaats van de technische dienst, zo is iedereen in zijn vertrouwde omgeving. Er hangt altijd een losse sfeer! We zorgen dat iedereen aan het woord komt en dat iedereen zich goed voelt bij de gesprekken. Op deze manier kunnen we op een informele, toch gestructureerde wijze de werknemers bevragen over de werking van hun dienst. Na deze gesprekken gaan de medewerkers van de technische dienst weer aan de slag en kunnen wij vanuit Mondea verder met onze analyse. Nadien wordt het tijd om naar de toekomst te kijken: hoe en waar kunnen we samen verandering waarmaken?”

Maatwerk staat centraal omdat elk lokaal bestuur een unieke aanpak nodig heeft en verdient. We werken op een geëngageerde manier samen met de klant, schouder aan schouder, met grote aanwezigheid in de organisatie.

We staan voor laagdrempelige, oplossingsgerichte trajecten met focus op lange termijn, maar met zichtbare tussentijdse resultaten op korte termijn.

Elke opdracht is uniek, maar onze beproefde aanpak heeft een aantal vaste elementen:

  • Verwachtingen in kaart brengen en er steeds rekening mee houden
  • Werken op maat van de klant
  • Veelvuldige terugkoppeling en eventuele bijsturing
  • Enthousiasme en aandacht voor “goesting” bij de doelgroep
  • Aandacht voor analyse en strategie
  • Streven naar verankering in het DNA van de organisatie
  • Rechtstreekse en open communicatie
  • Moeilijke knopen worden niet uit de weg gegaan

Wil je graag meer informatie rond onze aanpak binnen technische diensten of wissel je graag eens van gedachten? Contacteer Geert Drooghmans via +32 479 770 288 of geert.drooghmans@mondea.be

Deze nieuwsberichten vind je wellicht ook interessant