Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak

MONDEA opleidingen

Vastgoedmakelaar

In de opleiding vastgoedmakelaar biedt SyntraPXL de professionele theoretische en praktische onderbouw aan die je nodig hebt voor deze boeiende en gevarieerde job. Na een basistraject van ca. anderhalf jaar, maak je de keuze tussen het traject Vastgoedmakelaar-bemiddelaar of het traject Vastgoedmakelaar-syndicus.

Wanneer

Academiejaar 2024-2025

Prijs
€ 900.00 incl.
Locatie: Genk, T2-Campus

Over de docent

Peggy de Wit

Peggy de Wit behaalde haar masterdiploma stedenbouw en ruimtelijke planning aan de universiteit van Antwerpen. Door haar kennis en competenties wordt zij regelmatig als jurylid gevraagd bij aanwervings- of bevorderingsexamens en werd zij door Syntra PXL gevraagd om opleiding te geven inzake ruimtelijke ordening en stedenbouw.

Voor ze startte bij MONDEA was Peggy actief in het lokaal bestuur Oud-Turnhout. Ze startte er in 2001 als stedenbouwkundige en later omgevingsambtenaar. Ze was er onder andere verantwoordelijk voor het vergunningbeleid. Ook het voorbereiden, opvolgen en finaliseren van alle planningsprocessen neemt zij op. Dat gaat van kleine verkavelingen tot RUP’s.

Bij MONDEA neemt zij als omgevingsexpert verschillende rollen op binnen omgevingsdiensten waaronder omgevingsambtenaar, diensthoofd omgeving tot mentoringtrajecten. Daarnaast staat zij in voor de training, coaching en opvolging van omgevingsmedewerkers.

Bekijk onze andere opleidingen

Vragen over deze opleiding?

Stel ze via onderstaand formulier