Dorien Pauwels

Team groeiende organisaties

Dorien Pauwels is master in bestuurskunde en publiek management. Door haar opleiding ontwikkelde ze een brede kennis over de publieke sector en het financiële, strategische en juridische kader waarin deze organisaties navigeren. Gezien haar interesse voor personeel, volgde ze nog bijkomende opleiding met betrekking tot de rechtspositieregeling en een meer generieke opleiding HRM.

Dorien bouwde al heel wat ervaring op. Momenteel is ze aan de slag in Ninove waar ze instaat voor de implementatie van organisatiebrede HR-kaders en een nieuw arbeidsreglement opmaakt. Daarnaast was ze HR-manager ad interim in Maldegem. Vanuit die rollen heeft ze affiniteit met zowel de softe als harde HR-materie.
Het reilen en zeilen van de verschillende diensten binnen een lokaal bestuur zijn voor Dorien niet onbekend. Voor lokaal bestuur Wetteren werkte Dorien mee aan een centrumvisie. In Niel, was ze stafmedewerker organisatie en participeerde ze aan de opmaak van een omgevingsanalyse en meerjarenplan. Momenteel is Dorien daarnaast aan de slag in Dilbeek, waar ze de sector vrije tijd ondersteunt.

Dorien neemt graag initiatief, verwerft zelfstandig de kennis nodig om een project tot een goed einde te brengen en gaat er op een pragmatische en doelgerichte manier mee aan de slag. Om haar doelstellingen te bereiken gaat ze op een constructieve manier in dialoog met haar stakeholders en kan ze haar ideeën op een bevattelijke en enthousiaste manier presenteren en overbrengen.