Ils Juchtmans

Team groeiende organisaties

Ils Juchtmans is senior expert bij Mondea. Ze heeft een master in Toegepaste Economische Wetenschappen (optie Dienstenmanagement). Ā Ils heeft diepgaande kennis vergaard in de financiĆ«le sector op het gebied van veranderingsmanagement, (re)organisatie van commerciĆ«le teams, opzetten en coƶrdineren van synergie projecten, mee lanceren van de agile way of working binnen de teams. Ā Na jarenlange commerciĆ«le ervaring met lokale KMOā€™s en (semi-)publieke klanten, een rol als business- en projectmanager, heeft ze de rol van manager business banking opgenomen waar ze verantwoordelijk was voor een 20-tal commerciĆ«le medewerkers in Limburg ā€“ Oost-Brabant.

 

Na 18 jaar nam ze bewust afscheid van de banksector en heeft ze zich toegelegd op de organisatorische kant van een een lokaal bestuur.Ā  Ils startte begin 2020 als afdelingshoofd grondgebiedzaken bij lokaal bestuur Boutersem. In deze rol gaf Ils leiding aan de diensten secretariaat grondgebiedzaken, mobiliteit, omgeving, projectbureau en de uitvoerende diensten (technische dienst en poetsdienst).

De afdeling stond in om het beleid van de gemeente mbt duurzame ontwikkeling, ruimtelijke ordening, mobiliteit, (infrastructuur/patrimonium) werken en nutsvoorzieningen te plannen, uit te werken, uit te voeren en op te volgen. Dit alles deed zij steeds met bijzondere aandacht voor interne en externe communicatie naar de betrokken stakeholders. Als lid van het MAT stond zij de algemeen directeur bij in de beleidsvoorbereidingen, -coƶrdinatie en opvolging.

 

Ils haar sterke punten zijn het combineren van een analytisch inzicht met een hands-on menselijke aanpak en sterke (verbindende) communicatievaardigheden. Met steeds een frisse en kritische blik op bestaande processen om tot efficiƫnte en moderne werkmethodes te komen.

Drive, goesting, constructieve dialoog, mensgericht samenwerken ā€¦ zijn sleutelwoorden voor haar manier van aanpak.

Bij Mondea neemt Ils de rol van interim manager en projectmanager op.