Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak
+32 476 62 11 83

Mondeaan in de kijker

Heidi Spiessens

Heidi Spiessens behaalde in 1999 een bachelor communicatie, optie pers & voorlichting aan de Katholieke Hogeschool Mechelen (vandaag Thomas More).

Heidi Spiessens heeft bijna 25 jaar ervaring als communicatieprofessional. Sinds 2021 werkt ze ook freelance als communicatieconsultant.  

In 1999 studeerde ze af als bachelor in communicatiemanagement en startte ze haar carrière bij lokaal bestuur Edegem. Na enkele jaren als communicatiedeskundige werd ze diensthoofd communicatie en later teamleider verantwoordelijk voor de teams communicatie, secretariaat, onthaal en contactcenter.  Sinds februari 2024 werkt ze als beleidscoördinator communicatie voor het lokaal bestuur Londerzeel.

Als gebeten communicatieverantwoordelijke zette ze mee haar schouders onder participatieprojecten, ontwikkelde ze meerdere nieuwe websites, implementeerde ze met haar team een nieuwe corporate branding en subbrands, toonde ze zich creatief met tal van campagnes en zette ze strategische communicatieplannen op bij projecten en veranderingstrajecten.  

Dienstverlening multikanaal, klantgericht en toegankelijk organiseren staat hoog op haar agenda. In Edegem stond ze mee aan de wieg van het dienstverleningsconcept met front- en backoffice en ontwikkelde interne tools voor kennisdeling.  

Door haar oprecht enthousiasme, haar passie voor het vak en haar interesse in andere mensen houdt ze iedereen betrokken en houdt ze de vaart in je project. Ze is op haar best wanneer ze tegelijk resultaatgericht én mensgericht moet werken. 

In de schoot van MONDEA begeleidde ze al verschillende projectgroepen bij de uitbouw van hun nieuwe website(s) of intranet en gaat ze hands-on mee aan de slag in gelijk welk CMS-systeem. Voor en achter de schermen verzorgt Heidi de redactie van tal van rapporten, nota’s en artikels zoals bijvoorbeeld de Kompasnota’s of bewonersbrochures bij fusietrajecten of actua-artikels voor MONDEA zelf. 

Enkele projecten

Benieuwd naar de projecten van Heidi Spiessens?
Neem eens een kijkje in het onderstaande projectenoverzicht.
JaarPlaatsProject
2023NazarethCommunicatiestrategie en -campagne ikv fusie
2023StekeneExpert externe communicatie
2023Wezenbeek-OppemBegeleiding intranet
2022MelleOndersteuning van de communicatieverantwoordelijke
2022RumstProjecten communicatie
2022TemseBegeleiding nieuwe website
JaarPlaatsProject
2023NazarethCommunicatiestrategie en -campagne ikv fusie
2023StekeneExpert externe communicatie
2023Wezenbeek-OppemBegeleiding intranet
2022MelleOndersteuning van de communicatieverantwoordelijke
2022RumstProjecten communicatie
2022TemseBegeleiding nieuwe website

Ondersteuning in de praktijk

Actief binnen volgende thema's