Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak
+32 474 93 08 62

Mondeaan in de kijker

Lotte Poncelet

Lotte behaalde in 2006 na haar vooropleiding als tuin- en landschapsarchitecte in Gent haar diploma als stedenbouwkundige/ruimtelijke planner in Antwerpen.
 

Lotte deed gedurende bijna 10 jaar ervaring op in stadsontwikkeling bij een studiebureau in Hasselt. Als projectleider werkte zij ruimtelijke plannen uit en werkte ze mee aan grote infrastructuurprojecten. Hierbij was een goede samenwerking met zowel lokale als bovenlokale overheden steeds van groot belang.

Vanuit een nieuwsgierigheid en de wens om nog meer maatschappelijke impact te hebben, ging Lotte op zoek naar een rol in een lokaal bestuur. Daarbij liep haar carrière van de kleinere gemeente Herk-de-Stad, via het middelgrote Herentals naar de centrumstad Hasselt. Zij vervulde bij deze drie besturen telkens de rol van leidinggevende van de diensten Stadsontwikkeling, Mobiliteit, Leefomgeving, Openbare Werken en de Uitvoeringsdiensten. In deze functie was Lotte zowel verantwoordelijk voor de uitvoering verschillende projecten uit het bestuursakkoord als voor de (re)organisatie, transformatie en het change management binnen haar teams.

Bij MONDEA gaat Lotte als senior expert aan de slag als interim manager en projectconsultant. Zij zet daarbij haar mensgerichte en positieve stijl in die gewaardeerd wordt en die mensen meeneemt om samen het einddoel te bereiken. 

De reis is belangrijker dan de bestemming.

Enkele projecten

Benieuwd naar de projecten van Lotte Poncelet?
Neem eens een kijkje in het onderstaande projectenoverzicht.
JaarPlaatsProject
2023Hoogstrateninterim coördinator openbaar domein
JaarPlaatsProject
2023Hoogstrateninterim coördinator openbaar domein

Ondersteuning in de praktijk

Actief binnen volgende thema's