Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak
+32 471 92 07 11

Mondeaan in de kijker

Luk Gladines

Luk Gladines behaalde masters in politieke en sociale wetenschappen, en in de milieuwetenschappen. Deze combinatie zorgt voor een brede invalshoek op de toekomstige uitdagingen van lokale besturen. Zowel bij ruimtelijk- als infrastructuurbeleid. Als greenbelt projectmanager weet Luk ook langlopende en multidisciplinaire projecten, met oog voor stakeholder management, zorgvuldig te leiden of begeleiden.

Luk werkte gedurende meer dan vijftien jaar voor verlichtingsproducenten Philips en Massive, als deskundige in supply chain processen en logistieke kwaliteit. Daarbij beheerde hij transitieprojecten zoals sluitingen en start-ups van logistieke vestigingen. De klemtoon lag op design van gebouwen en omgevingsaanleg in functie van de gewenste processen. Hij specialiseerde zich in alle aspecten van transitie-management en had de leiding over multidisciplinaire projecten in een internationale omgeving.

Naast de projecten die Luk als deskundige tot een goed einde brengt, zorgt hij ook voor rust en structuur in het team. Hij kan binnen teams meerdere leiderschapsstijlen toepassen, weet medewerkers te motiveren en werkt aan hun professionele ontplooiing. Luk begeleidde verschillende gemeentelijke medewerkers tijdens evaluatie- en bemiddelingstrajecten. Opdrachtgevers ervaren zijn projectmatige benadering van multidisciplinaire opdrachten en aandacht voor kwaliteitszorg als een meerwaarde. Luk heeft een rustige, gereserveerde persoonlijkheid, werkt detaillistisch en is gedreven. Hij behandelt zijn projecten diplomatisch en weet hoe belangrijk het is om met alle stakeholders in overleg te blijven. Hij haalt voldoening uit de uiteindelijke realisatie van zijn doelen en het feit dat alle stakeholders meestappen in het verhaal.

Een manager is niet iemand die opdrachten beter uitvoert dan zijn medewerkers. Een manager is iemand die zijn medewerkers coacht om opdrachten beter uit te voeren dan hij het zelf kan.

Enkele projecten

Benieuwd naar de projecten van Luk Gladines?
Neem eens een kijkje in het onderstaande projectenoverzicht.
JaarPlaatsProject
2024WetterenWetteren projectbegeleiding wegen jan2024
2023WetterenWetteren projectbegeleiding team wegen
2023Schildebegeleiding afdeling dienst der werken
2021HemiksemAfdelingshoofd technische dienst
2021WetterenProjectbegeleiding team wegen
JaarPlaatsProject
2024WetterenWetteren projectbegeleiding wegen jan2024
2023WetterenWetteren projectbegeleiding team wegen
2023Schildebegeleiding afdeling dienst der werken
2021HemiksemAfdelingshoofd technische dienst
2021WetterenProjectbegeleiding team wegen

Ondersteuning in de praktijk

Actief binnen volgende thema's