Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak
0471 472400

Mondeaan in de kijker

Stijn De Bie

Stijn is bachelor in lichamelijke opvoeding hij vervolledigde zijn studies met een postgraduaat marketing. Recent studeerde hij af van de Antwerp Managment School in de richting Corporate Finance.

Stijn werkte de laatste 8 jaar in de vastgoed sector waarin hij tal van functies uitoefende gaande van werfleider, project management, privé- en bankfinancieringen verzorgde. 
Daarnaast was hij ook verantwoordelijk voor de in- en verkoop van projecten alsook het opzetten van de vastgoed holding A-Stargroup nv. In deze holding structuur deed Stijn projecten in de residentiele (nieuwbouw & renovatie), studenten, hotel & zorg vastgoed. Als lid van het managementteam deed hij diepgaande ervaring op inzake personeelsbeleid en verwierf hij een ruime kennis van finance & project management.

Mijn sterkte zit zowel in mijn positiviteit en oplossingsgericht denken waardoor ik er in slaag om verschillende partijen tot een overeenkomst te laten komen. Daarnaast helpen mijn brede kennis en ervaring binnen verschillende domeinen me dagelijks in mijn opdrachten. 

 

LIVE TODAY, LOVE TOMORROW, UNITE FOREVER

Enkele projecten

Benieuwd naar de projecten van Stijn De Bie?
Neem eens een kijkje in het onderstaande projectenoverzicht.
JaarPlaatsProject
2023HulshoutConceptstudie nieuw WZC
2023Nielondersteuning afdeling grondgebiedzaken
JaarPlaatsProject
2023HulshoutConceptstudie nieuw WZC
2023Nielondersteuning afdeling grondgebiedzaken

Ondersteuning in de praktijk

Actief binnen volgende thema's