Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak
+32 479 48 59 57

Mondeaan in de kijker

Stijn Strobbe

Stijn Strobbe behaalde in 2019 een MBA aan de Vlerick Business School. Tijdens deze Executive MBA, met een internationaal perspectief, kon hij niet enkel zijn kennis verbreden maar vooral ook een meer effectieve leider worden door het ontwikkelen van people management skills die via coaching en kritische feedback aangereikt werden. In zijn eerdere academische vorming, als Master in de Sociologie (2008), legde Stijn de focus op organisatiesociologie. Zijn thesis schreef hij over veranderingsprocessen in openbare besturen. Door zijn beide studies, MBA en Master in de Sociologie, te combineren, tracht Stijn concepten uit het ondernemerschap in te bedden in management, strategie en organisatieontwikkeling voor de publieke sector.

Stijn startte zijn loopbaan met verschillende projecten in de jeugdsector, als medewerker van het lokale jeugdhuis en vervolgens de gemeentelijke jeugddienst. Zijn interesse voor organisatieontwikkeling bracht hem vervolgens bij stad Gent waar hij als projectleider kwaliteitsvolle besluitvorming verantwoordelijk was voor een stadsbrede administratieve reorganisatie, de digitaliseren van de administratieve processen en het daaraan gekoppelde change traject. In 2010 ging Stijn aan de slag als auditeur bij het Rekenhof (performance audit). Tijdens zijn loopbaan bij het Rekenhof was hij onder andere betrokken bij audits over de werking van de kansspelcommissie, de CREG, de spoorwegmaatschappijen en het gevangeniswezen.

Stijn nam voor MONDEA al uiteenlopende rollen op, van interim diensthoofd technische diensten bij stad Ninove tot het begeleiden van een participatieve opmaak van een strategie voor de Vlaamse Statistische Autoriteit en het netwerk Statistiek Vlaanderen. Stijn is een people manager die zijn meerwaarde al heeft bewezen op diverse projecten. 

X

Enkele projecten

Benieuwd naar de projecten van Stijn Strobbe?
Neem eens een kijkje in het onderstaande projectenoverzicht.
JaarKlantProject
2024Lokaal bestuur OudenaardeBegeleiding diensthoofd TD
2022Departement StatistiekTransformatiemanagement
2021Lokaal bestuur NielProgrammamanager
JaarKlantProject
2024Lokaal bestuur OudenaardeBegeleiding diensthoofd TD
2022Departement StatistiekTransformatiemanagement
2021Lokaal bestuur NielProgrammamanager

Ondersteuning in de praktijk

Actief binnen volgende thema's