Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak

Laat je ondersteunen door de IDEA Group via het raamcontract strategisch management van de Vlaamse overheid

Staat jouw organisatie voor grote strategische uitdagingen? Dankzij het raamcontract strategisch management kun je je eenvoudig laten ondersteunen. De IDEA Group werd uit 17 indieners gekozen als preferentiële partner van de Vlaamse overheid.

De Vlaamse overheid sloot deze zomer een nieuw raamcontract voor externe ondersteuning bij strategisch management af. Niet enkel Vlaamse departementen en agentschappen, maar ook lokale besturen of andere publieke instellingen kunnen beroep doen op dit raamcontract.

Alle strategische uitdagingen die de komende jaren nog op de planning staan in jouw organisatie passen binnen dit raamcontract. Denk bijvoorbeeld aan het opmaken van een (vernieuwde) missie, het voeren van een kerntakendebat, het vertalen van de strategie naar de medewerkers, het organiseren van project- en programmamanagement, het opstellen van KPI’s of een boordtabel voor het opvolgen van de doelstellingen, etc.

Voor opdrachten onder de €80.000 kom je automatisch bij de IDEA Group terecht. Na een uitvoerige selectieprocedure werd IDEA immers als beste opdrachtnemer gekozen. We stellen telkens op maat van de opdracht een team samen uit het netwerk van de IDEA Group. Als je bestelling meer dan €80.000 bedraagt, wordt een mini-competitie georganiseerd met de 4 andere onderaannemers.

Ben je benieuwd? Neem een kijkje op https://overheid.vlaanderen.be/nieuws/nieuw-raamcontract-voor-consultancy-bij-strategisch-management of contacteer Bart Van Herck, bart.vanherck@ideaconsult.be, +32 477 26 34 33.

Deze nieuwsberichten vind je wellicht ook interessant