Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak

Mondea draagt zorg voor haar medewerkers

Corona - bescherming met SYNBIOSHIELD

Onze Mondeanen geven nog steeds het beste van zichzelf, ook tijdens corona. Van Brugge tot Lommel: we blijven aan de slag! Vanuit Mondea bieden we onze Mondeanen graag de nodige bescherming. Zo kregen ze al enkele weken geleden elk een persoonlijk pakketje met Mondea mondmaskers en handgel, maar we gaan nog een stapje verder.

Bescherming tegen Corona

Deze week kregen Mondeanen extra bescherming van SYNBIOSHIELD. Synbio Shield is een vernevelaar die overal op en om je heen een veilig microbioom creëert. Het gebruikt synbiotica als 100% natuurlijke ingrediënten, wat de combinatie is van probiotica en prebiotica. Het Synbio Shield brengt de beschermende probiotica en prebiotica aan op alle oppervlakken en uw huid. De probiotica hebben aangetoond dat ze de infectiviteit van vele virussen kunnen verminderen. Dit betekent dat zelfs als je een virus oploopt, de kans dat het je verder infecteert aanzienlijk wordt verkleind.

Meer dan een mondmasker en handgel

Joos Gysen: “Vanuit Mondea wilden we iets extra doen voor onze Mondeanen. Na het mondmasker en de handgel zocht ik naar een product om nog een stapje verder te kunnen gaan en zo kwam ik bij Synbio Shield van Chrisal. Hun probiotische producten worden onder andere ook gebruikt in het ziekenhuis van Mechelen waar het de medewerkers en patiënten beschermt. Als het ook in die omgeving gebruikt wordt, is het perfect voor onze Mondeanen.”

Deze nieuwsberichten vind je wellicht ook interessant