Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak

MONDEA opleidingen

Management & omgeving: handvaten om de organisatie, middelen en processen van de omgevingsdienst optimaliseren – Gent

In deze opleiding verkennen we samen de uitdagingen van het managen van een lokale omgevingsdienst en reiken we handvaten aan om de organisatie, middelen en processen te optimaliseren. We kijken door een managementbril naar een omgevingsdienst om samen oplossingen te zoeken die voor alle betrokken actoren een uitkomst bieden.Tijdens deze opleiding proberen we los te komen van de dagdagelijkse issues om mentale ruimte vrij te maken om op lange termijn te denken en te organiseren.

Wanneer

16/09/2024

Prijs
€ 220,00 excl. BTW
Locatie: Escala, Gent
Omgevingsdienst - architecten

Over de docent

Werner Van Hoof

Dhr. Werner Van Hoof is ruimtelijk planner en landschaps-en tuinarchitect van opleiding.

Hij heeft 6 jaar ervaring opgedaan bij de gemeente Zemst op de dienst stedenbouw als omgevingsambtenaar, planoloog en plaatsvervangend diensthoofd.

Daarna heeft hij 14 jaar gewerkt bij de streekontwikkelingsintercommunale IGEMO, actief in de regio Mechelen. Als clustermanager heeft er hij ervaring opgedaan met projecten inzake ruimtelijke planning, stedenbouw, milieu en publieke projectontwikkeling en daarnaast ook met (onroerend) erfgoed en mobiliteit. Werner was lid van het management van de organisatie en heeft daar een ruime ervaring opgedaan in management, de werking van lokale besturen en intergemeentelijke samenwerking.

Werner is voorzitter geweest van de GECORO Puurs, plaatsvervangend lid van de GECORO Mechelen en secretaris van de GECORO Zemst. Hij is erkend als ruimtelijk planner.

Sinds 2020 is Werner senior expert bij MONDEA. Werner neemt zowel de rol van interimmanager, mentor, begeleider, projectmanager als senior exert waar.

Werner neemt ook de rol van Teamlead op voor alle omgeving gerelateerde diensten en projecten.

Bekijk onze andere opleidingen

Vragen over deze opleiding?

Stel ze via onderstaand formulier