Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak
+32496741704

Mondeaan in de kijker

Han De Bock

Han volgde een bacheloropleiding Marketing en bekwaamde zich daarna verder in KMO-management. Nadien legde hij zich toe op de boeiende wereld van mobiliteit en rondde hij een studie Verkeerskunde succesvol af.

Han heeft meer dan 12 jaar ervaring als mobiliteitsambtenaar en deskundige mobiliteit bij verschillende lokale besturen. Zo werkte hij bij  Laakdal, Heist-op-den-Berg, Riemst en Geel en leidde er éénmansdiensten of maakte deel uit van grotere overkoepelende diensten. Een zeer grote variatie aan uitdagingen om een gemeente veiliger, vlotter, leefbaarder te maken kruisten zijn pad.  Doorheen de jaren verwierf Han een ruime expertise in wegenis- en fietspadenprojecten, dorpsherinrichtingen, verkeersnetwerken, deelmobiliteit, vervoerregiowerking, wegencategorisering en parkeerbeleid. De wegcode kent geen geheimen voor Han. Han hecht belang aan een goede verkeersopvoeding en leidde diverse verkeerssensibilisatie en verkeerseducatieve projecten voor jong en oud tot een goed einde. Zowel in het eigen als bij andere besturen werd regelmatig een beroep gedaan op zijn expertise en werd hij regelmatig ingeschakeld als jurylid bij aanwervings- en bevorderingsexamens. Verder heeft Han sterke interesse in verkeersdata en verkeersmodellering, Mobility-as-a-Serviceprojecten, deelmobiliteit en de link tussen vakgebieden mobiliteit en stadsontwikkeling/ruimtelijke ordening.

Bij MONDEA neemt Han zowel de rol op van interim- als projectmanager op bij mobiliteitsdiensten en/of mobiliteits- en verkeerskundige projecten.

“Let’s have a moment of silence for all those Americans who are stuck in traffic on their way to the gym to ride the stationary bicycle.” Earl Blumenauer

Enkele projecten

Benieuwd naar de projecten van Han De Bock?
Neem eens een kijkje in het onderstaande projectenoverzicht.
JaarKlantProject
2023Lokaal bestuur Molmobiliteit Mol
2022Lokaal bestuur Houthalen-HelchterenOndersteuning wegen en mobiliteit
2022Lokaal bestuur MolOndersteuning mobiliteit
JaarKlantProject
2023Lokaal bestuur Molmobiliteit Mol
2022Lokaal bestuur Houthalen-HelchterenOndersteuning wegen en mobiliteit
2022Lokaal bestuur MolOndersteuning mobiliteit

Ondersteuning in de praktijk

Actief binnen volgende thema's