Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak
+32 496 57 38 31

Mondeaan in de kijker

Ils Juchtmans

Ils Juchtmans behaalde haar masterdiploma Toegepaste Economische Wetenschappen aan de Universiteit Hasselt. De optie Dienstenmanagement binnen deze afstudeerrichting was voor haar een bewuste keuze, die zij doorheen de jaren verder uitdiepte in haar professionele carrière.

Ils heeft diepgaande kennis vergaard in de financiële sector op het gebied van veranderingsmanagement, (re)organisatie van  teams, opzetten en coördineren van synergieprojecten, mee lanceren van de agile way of working binnen de teams.  Na jarenlange commerciële ervaring met lokale KMO’s en (semi-)publieke klanten, een rol als business- en projectmanager, heeft ze de rol van manager business banking opgenomen waar ze verantwoordelijk was voor een 20-tal commerciële medewerkers verspreid over verschillende locaties.

Na 18 jaar nam ze bewust afscheid van de banksector en heeft ze zich toegelegd op de organisatorische kant van een een lokaal bestuur.  Ils startte begin 2020 als afdelingshoofd grondgebiedzaken bij lokaal bestuur Boutersem. In deze rol gaf Ils leiding aan de diensten binnen de afdeling grondgebiedzaken: secretariaat, mobiliteit, omgeving, projectbureau en de uitvoerende diensten (technische dienst en poetsdienst). Dit alles deed zij steeds met bijzondere aandacht voor interne en externe communicatie naar de betrokken stakeholders. Als lid van het MAT stond zij de algemeen directeur bij in de beleidsvoorbereidingen, -coördinatie en opvolging.

Binnen MONDEA neemt Ils de rol van interim manager en projectmanager op. Ils haar sterke punten zijn het combineren van een analytisch inzicht met een hands-on menselijke aanpak en sterke (verbindende) communicatievaardigheden. Met steeds een frisse en kritische blik op bestaande processen om tot efficiënte en moderne werkmethodes te komen. Drive, goesting, constructieve dialoog, mensgericht samenwerken … zijn sleutelwoorden voor haar manier van aanpak.

 

Don't Quit

Enkele projecten

Benieuwd naar de projecten van Ils Juchtmans?
Neem eens een kijkje in het onderstaande projectenoverzicht.
JaarKlantProject
2023Lokaal bestuur Boortmeerbeekdiensthoofd openbaar domein
2022Lokaal bestuur GrimbergenDiensthoofd gebouwen
2021Lokaal bestuur OudsbergenOudsbergen – begeleiding projectbureau
2021Lokaal bestuur OudsbergenOudsbergen – begeleiding projectbureau
JaarKlantProject
2023Lokaal bestuur Boortmeerbeekdiensthoofd openbaar domein
2022Lokaal bestuur GrimbergenDiensthoofd gebouwen
2021Lokaal bestuur OudsbergenOudsbergen - begeleiding projectbureau
2021Lokaal bestuur OudsbergenOudsbergen - begeleiding projectbureau

Ondersteuning in de praktijk

Actief binnen volgende thema's