Search

Hallo, wij zijn MONDEA. Samen maken we publieke en social profit organisaties sterker.

Hoe gaan we te werk? Ontdek onze aanpak

Roeselare brengt praktijkcase tijdens HRM in de overheid

Op donderdag 15 juni vond in het ICC Gent de 12de editie van HRM in de overheid plaats. Het moment om in één dag mee te zijn met HR-trends en -beleid, nieuw organiseren en de toekomst van HR en werk in de Vlaamse overheid, lokale en provinciale besturen. MONDEA was er als partner aanwezig. Ook voor onze eigen HR-collega’s blijft dit een fijn congres. 

Partner van het congres

Als partner van dit congres hostten we de sessie: “Medewerkers geven hun eigen werkplek vorm in Roeselare”. Bart Vandenbroucke (Directeur Ondersteuning – Stad Roeselare) en Karen Verplancke (Departementshoofd Personeel & Organisatie -Stad Roeselare) namen ons mee in het traject dat ze onder andere samen met MONDEA doorliepen: “Roeselare opent in 2024 de deuren van het duurzaamste stadhuis van Vlaanderen. Onze ambitie reikt ver.

We willen voor onze medewerkers ook het gezondste stadhuis van Vlaanderen worden. Het gaat dan niet enkel over technische keuzes, maar vooral ook over de manier waarop we de medewerkers inspraak gaven over hun toekomstige werkplek. We gingen met elk team en alle 300 medewerkers aan de slag in een intensief participatietraject. Dit leidde finaal tot een gedragen en divers werkplekconcept.” 

Slides: HRM in de overheid

Benieuwd naar het verhaal? Blik even terug op basis van de presentatie hieronder:

Deze nieuwsberichten vind je wellicht ook interessant